dilluns, 13 de març del 2017

EL CLUB DE LECTURA VIATJA A...

SOCOTRA!

Agafeu les maletes que dimecres 15 el Biel Serra ens durà a aquesta illa perduda de l'oceà Índic, al Iemen, a uns quatre-cents quilòmetres de les costes d'Aràbia.

Un lloc mític, un món fantàstic, un món perdut amb una morfologia, flora i fauna singulars, propis, irrepetibles. Un lloc on van viure indis, grecs i àrabs del sud durant segles, atrets per les preuades propietats de les resines oloroses dels arbres de l'encens, de la mirra o de l'anomenada sang de drac. Marco Polo va escriure que els seus pobladors eren mags i nigromants, i els mariners deien que en aquesta illa vivia l'au Roc, que s'esmenta al segon viatge de Simbad.

A Socotra, l'illa dels genis, Jordi Esteva du a terme un apassionant viatge a les muntanyes de l'interior, acompanyat del nét del darrer sultà; de l'ingenu i jove Ahmed, i d'uns camellers. Durant el periple, al voltant d'un foc, es conten històries d'aus fabuloses, de bruixes i de djins, i a mida que pugen cap a les muntanyes s'adona que Socotra potser serà el seu darrer somni.

 Us esperem a la Sala Gran a les 16.00 hores!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada