dijous, 8 de maig del 2014

I CERTAMEN LITERARI DE LES COOPERATIVES D'ENSENYAMENT

Com ja us vam explicar fa un parell de setmanes, les obres premiades al certamen literari que es va fer a l'escola en motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, es van enviar a l'UCTAIB per tal que participessin a la segona fase del concurs, adreçada als alumnes de primària, secundària i batxillerat de totes les escoles cooperatives de les Illes.

I bé, avui s'ha reunit el jurat, format per una mestra de primària d'Aula Balear, una professora de secundària del Gorg Blau, la representant de biblioteca d'Es Liceu, una representant de pares i mares, en aquest cas de Mata de Jonc, i l'escriptor Miquel Àngel Lladó i, després d'una deliberació ben interessant,



JA TENIM GUANYADORS DEL I CERTAMEN LITERARI DE LES COOPERATIVES D'ENSENYAMENT!!!


Si voleu saber qui són, el lliurament dels premis serà el dimarts 20 de maig a les 19.00 hores a les instal·lacions d'Aula Balear.




No hi falteu! Potser algun o alguns dels vostres relats han fascinat el jurat!


La qualitat de les obres presentades era, en general, molt bona. S'han dividit en 6 categories, segons l'edat de l'escriptor: 1r cicle de primària, 2n cicle de primària, 3r cicle de primària, 1r cicle d'ESO, 2n cicle d'ESO i Batxillerat. I s'ha escollit un primer premi i un segon premi de cada categoria.


Us animem a participar-hi l'any vinent!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada